Εσάρπα!!!! Επιλεγμένο

Απο

Υλικά:

3 κουβάρια μαλλί Κatia AZTECA (53% μαλλί - 47% ακρυλικό,100 γραμμάρια,180 μέτρα)

Βελόνες Νο 5,5

Ρίχνουμε στις βελόνες μας πόντους πολλαπλάσιους του 5(ανάλογα με το φάρδος που θέλουμε την εσάρπα μας) και βάζουμε και 2 πόντους παραπάνω για ούγια!

 

Οδηγίες:

Ρίχνουμε στις βελόνες μας 72 πόντους και ξεκινάμε το πλέξιμο!!

1η σειρά: πλέκουμε όλο καλή

2η σειρά: πλέκουμε όλο ανάποδη

3η σειρά: πλέκουμε 1πόντο ούγια, *(5 πόντους καλή,γυρίζουμε το πλεκτό και πλέκουμε 5 πόντους ανάποδη,γυρίζουμε πάλι το πλεκτό) x 4 φορες ,γυρίζουμε το πλέκτό μας απο την καλη πλευρά και πλέκουμε 10πόντους καλή* συνεχίζουμε πλέκοντας όλη τη σειρά με τον ίδιο τρόπο και στο τέλος πλέκουμε 1 πόντο ούγια!

4η σειρά: πλέκουμε όλο ανάποδη

5η σειρά: πλέκουμε όλο καλή

6η σειρά: πλέκουμε όλο ανάποδη

7η σειρά: πλέκουμε 1πόντο ούγια, 5πόντους καλή, *(5 πόντους καλή,γυρίζουμε το πλεκτό και πλέκουμε 5 πόντους ανάποδη,γυρίζουμε πάλι το πλεκτό) x 4 φορες ,γυρίζουμε το πλέκτό μας απο την καλη πλευρά και πλέκουμε 10πόντους καλή* συνεχίζουμε πλέκοντας όλη τη σειρά με τον ίδιο τρόπο και στο τέλος πλέκουμε 1 πόντο ούγια!

8η σειρά: πλέκουμε όλο ανάποδη

Συνεχίζουμε πλέκοντας επαναλαμβανόμενα αυτές τις 8 σειρές μέχρι το πλέκτό μας να φτάσει σε μήκος 1.10cm

Για το τελείωμα της εσάρπας μπορούμε αν θέλουμε να βάλουμε κρόσια στις 2 πλαϊνές πλευρές της!!Αν θέλουμε μπορούμε επίσης να ράψουμε τις 2 άκρες της,να γίνει κυκλική και να τη φοράμε πάνω από τη μπλούζα ή ακόμα και πάνω απο κάποιο παλτό!!

Τα υλικά που έχουμε χρησιμοποιήσει θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!! Μαλλί Κatia σε διάφορες αποχρώσεις http://www.ravopleko.gr/pleksimo/mallia-nimata/meikta και βελόνες πλεξίματος http://www.ravopleko.gr/…/pr…/405-velones-pleksimatos-no-5-5 !!!!

Μαρια Μ.

Με αγάπη για τις χειροποίητες κατασκευές, φροντίζω ώστε να σας προσφέρω πρωτότυπες και δημιουργικές προτάσεις!

Τρόποι Πληρωμής

Πληρώστε με ασφάλεια, επιλέγοντας τον τρόπο που σας ταιριάζει!
  • Αντικαταβολή
  • Visa, Mastercard

Έχετε απορίες;

Αν έχετε απορίες, καλέστε μας στο 2108050809!

Στοιχεία επικοινωνίας...

Back to top

Με την περιήγησή σας στο ravopleko.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που είναι απαραίτητα για τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.